Slade Czech - chovatelská stanice plemene Staffordshire Bull Terrier

Staffordshire Bull Terrier

Novinky 2010

Rusko, dvoudenní výstava

Listopad 16 2010
Také se dařilo v Rusku našemu odchovu po Apolénce a Eduardovi, Nissan of Road Slade Czech: po oba dva dny se umístil s výsledkem Velmi nadějný a navíc BEST PUPPY ! Rozhodčí, paní Chistyakov, o něm řekla, že je vysoké kvality - a že si pamatuje jeho tátu - našeho Edíka - z klubovky v ČR, kde Eda skončil druhý. Moc nás potěšilo, že se jí oba líbí ! Gratulujeme Larisse a Nissanovi do Novosibirska!

Narozená štěňátka

Listopad 06 2010
Dlouho očekávaný porod naší Filoménky proběhl bez komplikací 6.11.2010. Máme 4 nádherné chlapečky a ještě krásnější holčičku ! Všichni jsou zdraví a vzhledem k FIloménčině mléčnosti hladem trpět určitě nebudou.

Podzimní svod 2010

Říjen 22 2010
V říjnu jsme se vydaly (já a paní Alena) uchovnit naše importované pejsky z Anglie - modrou Sofinku a bílo -zlatého krasavečka Vilibalda. Svod byl poslední "výstavou" nutnou pro uchovnění, takže oba dva jsou nyní zařazeni mezi chovné stafíčky.

Narozená štěňátka

Říjen 19 2010
fenečce Face To Face Slade Czech a našemu Kenovi narodila krásná štěňátka: 3 holčičky.
Všechny feňulky jsou zdravé a mlíčko jim moc chutná: Moc mamince Fejsynce gratulujeme !

Sono

Září 29 2010
Návštěva veteriny byla dnes radostná - paní doktorka nám potvrdila na sonu březost Filoménky ! Porod očekáváme první listopadové dny.

Národní výstava Brno

Září 25 2010
Přihlášeni byli Edík, Apola a Sofinka, také přijel Sofči bráška Serafínek se svou páníčkou Ivou. Poprvé se vystavoval i náš krásný odchov po Apole a Edíkovi, pejsek Nemo Cpt. Slade Czech. Posuzovala paní Volšická. Další foto

- Eduard Van Slade Czech: VÝBORNÝ 3
- Nemo Cpt. Slade Czech : VELMI NADĚJNÝ 1
- Albermarbull Blue Divine "Sofi" : VÝBORNÁ
- Apollanka Penn-Staff: VD
- Albermarbull Blue Seraph: VÝBORNÝ 2

Speciální výstava Rybníky u Dobříše

Září 04 2010
Jako vždy - nádherné prostředí, navíc pěkné počasí, dobrá nálada …bohužel jsem se nemohla osobně zúčastnit vzhledem ke krytí naší Filoménky v cizině, takže Eduarda mi vystavila slečna Klárka, za což ji moc děkuji. Výsledky:

- Albermarbull Blue Divine (Sofie): VÝBORNÁ
- Eduard Van Slade Czech (Edík): VÝBORNÝ
- Apollanka Penn-Staff (Api): VD
- Lucianna Toy Slade Czech (Toya): VD
- Face To Face Slade Czech (Fejsy) : VÝBORNÁ 2, res. CAC !

Rozhodčí pro feny: Mrs. Mats Lindborg (SWE), Rozhodčí pro psy: Mr. András Kórozs (HUN) Více zde

JOE MALLEN MEMORIAL 2010, St. Pölten, Rakousko

Září 07 2010
Tento den jsem trávila ještě v Holandsku s Filuškou, takže se musel Edošek obejít opět bez mé přítomnosti v kruhu i na JMM. Tímto děkuji paní Ale za starost a super "handling". Nedělní výstava v St. Pölten byla velmi zdlouhavá, navíc rozhodčí téměř vůbec nedávali známku Výborná. Ve třídě mladých u feneček kromě jedné feny všichni ostatní VD a D - zklamání bylo slyšet ze všech stran. Takže celá naše "výprava" - Serafínek, Edík i Apola známky VD, hodnocení všichni ale na jedničku, bez jediných výtek. Jediná Face To Face Slade Czech nás potěšila hned podruhé za tento víkend - po sobotním úspěchu V2, res. CAC dostala známku: VÝBORNÁ 3.
Rozhodčí - psi: Nancie Booth (GB), Rozhodčí - feny: Paul Grimwood (GB)

Holandsko - krytí Filoménky

Září 07 2010
Na dlouhou cestu do Holandska, do města poblíž Amsterdamu, jsme se vydali 4.9, kde nás očekával překrásný pes importovaný z Jižní Afriky Zutar What a Cracker a jeho páníci - Andreas a Michelle. Krytí proběhla ve dnech 5.-7.9. zcela v pohodě a bez sebemenších problémů. Teď musíme jen doufat, že se vše povedlo jak má, na sono půjdeme 1. října. Více fotek z pobytu v Holandsku

Krajská výstava Ostrava

Srpen 15 2010
Propršela celá výstava - ale EDUARDOVI deštík přinesl štěstí:

- Výborný 1, - Krajský vítěz, - 2. Nejlepší dospělý pes celé výstavy (2nd BIS) !

Dovolená na Ohři

Červenec27 2010
Fotečku z dovči nám zaslala rodina Březinova, která má po naší Betince nádhernou fenečku Face To Face SC "Fejsy" a naší malou 7-mi měsíční Luciannu Toy SC "Toyu" po naší Emilce.

Jak je vidět, stafíci jsou opravdu partneři do nepohody a pro každou příležitost ! Holčičky, moooc Vám to sluší v těch vestách !

Také nás potěšila paní Mudr. Blanka Zbořilová, která má od nás pejska Jacka (Eskimo Pie SC, po naší Filoménce). Jsou to dva cestovatelé, tráví 90% času na horách či túrama: Moc jim fandíme a přejeme úspěšně "odklopýtané" další kilometry po vlastech "evorpských" ! Tato nádherná fotka je z Alp

Světová výstava, Dánsko

Červen25 2010
Dlouhá cesta do dánského Herningu sice byla vyčerpávající, ale vzhledem ke krásné přírodě stál tento výlet za to. I krátká zastávka u moře potěšila jak nás, tak i naše stafíčky. Den před světovkou jsme přespali v hotelu, aby pejsci byli dostatečně odpočinutí. Výstaviště WDS bylo perfektně značené, také průchod ke kruhu sbt byl docela blízko od parkoviště, takže žádné zmatky po ránu nás nečekaly... Od posuzování rozhodčích jsme pak očekávali profesionalitu, ale docela jsme byli zklamáni ...Více zde

Seraph CAJC, MVP Brno

Červen22 2010
Tato výstava byla důležitá pro Našeho Vilibalda (Sheikastaffs Seen Ya Lookin´), protože byla druhou v řadě pro jeho uchovnění. Rozhodčí byla paní Vojáčková, odešel s pěkným posudkem se známkou VD (nelze posoudit v pohybu pro zlomeninu levého humeru). Za to se známkou VÝBORNÝ 1, CAJC odešel z kruhu náš ALBERMARBULL BLUE SERAPH, bílomodrý pejsek, (tř. mladých, v konkurenci 6 pejsků). Druhý za ním se známkou VÝBORNÝ 2 skončil také náš pejsek IMAGE MAKER SLADE CZECH - odchov po našem Kenovi a Apolénce.

SBT OPEN SHOW - Norsko

Červen12 2010
Krásné výsledky z této prestižní klubové výstavy nám zaslali naší přátelé z Norska, kde se vystavovaly dva naše odchovy v konkurenci 21 feneček:

Jewel Bianca Slade Czech: Výborná 3
Gallant Princess Slade Czech: Výborná 4


Blahopřejeme!

Klubová výstava - Kolesa u Pardubic

Červen12 2010
Sobotní klubová výstava sbt se konala jako vždy v nádherném prostředí v Kolesech u Pardubic. O to víc to bylo příjemné, že bylo hezké počasí - možná až moc, někteří stafíčci na sluníčku i kolabovali. Ale jejich páníci věděli co dělat, mokré ručníky přehozené přes záda pejskům hovořily za vše...Více zde

Narozená štěňátka

Červen02 2010
2.června 2010 nám naše Noisettka porodila krásných 8 miminek - 5 kluků a 3 holčičky. Porod trval jen tři hodiny, všichni jsou zdraví a Nois je zcela bez potíží. Pyšným tatínkem je náš Eduard. Více zde

Speciální SBT výstava, Komárom-Erőd, Maďarsko

Květen24 2010
Na výstavu jsme jeli především kvůli posudku od anglické rozhodčí slečny Barbara-Ann Beaufoy, vždy si vážíme posudků uznávaných od rozhodčích - a navíc z Anglie. Byť se paní rozhodčí líbili především černí stafíčci, obdrželi jsme krásné posudky. Vystavovali jsme Eduarda, Vilibalda a Sofinku: Více zde

International dog show

Květen15 2010
Na tuto dvoudenní Cacibovou výstavu jsem se vypravila jen s naším Eduardem a Luciannou Toyou Slade Czech (4 měsíce), kterou si vystavili páníci, u kterých bydlí.

Radost mám udělaly taky naše odchovy - Face To Face Slade Czech a 5-měsíční pejsek po našem Keníkovi. Více zde

Novinky z Norska

Květen01 2010
Víkend 1-2.5. byl úspěšný pro naše odchovy po Noisettce, a to: feňulka Gallant Princess Slade Czech se umístila na krásném 4-tém místě se známkou Výborná: a pejsek Dodge Slade Czech nám udělal ale největší radost:

- Výborný 1
- Nejlepší pes
- Nejlepší ze včech psů a fen v rase
- Nejlepší z teriérů
- Nejlepší pes výstavy!!! Jsme moc pyšní - a všem gratulujeme

Plánovaná krytí

Duben29 2010
Potvrzena březost naší Noisettky, kterou jsme nakrývali Eduardem. Miminka se narodí kolem 3.6.2010. Budou geneticky čistá na L2HGA a HC. Více: Plánovaná krytí

Novinky z Norska

Duben22 2010
Velké štěstí měli Norové, kteří si přiletěli pro svá štěňátka po naší GB a Edíkovi 12-13.dubna. O den později by už neodletěli - a to kvůli sopce Eyjafjallajokul na Islandu, která znemožnila veškeré lety na několik dnů.

Plánovaná krytí

Duben18 2010
O Velikonocích jsme nakrývali Noisettku Edíkem, zda krytí bylo úspěšné nám řekne sono koncem dubna. A zda se dočkáme miminek po naší Filoménce, která byla nakryta v půlce dubna, uvidíme 11.5. na sonografu. Více o těchto spojeních viz Plánovaná krytí

Národní výstava psů Ostrava

Duben10 2010
Do 5km vzdáleného výstaviště Černé louky jsme měli možnost vyjet opravdu těsně před začátkem výstavy. Edík se předvedl ve třídě otevřené jako vždy perfektně, obddržel známku : VÝBORNÝ 4 Posuzoval: p. Adlt

Novinky z Itálie: Jumbo Jet Slade Czech

Březen25 2010
Děkujeme za fotky Marule - poslala nám pejska po naší Filoménce, Jumbo Jet Slade Czech "Dandy".

Také i on začíná svou výstavní kariéru a věříme, že bude úspěšný.

Novinky z Brazílie: Jack Torostaffies Slade Czech

Březen25 2010
Potěšeni jsme také fotečkama našeho Jacka Torostaffies Slade Czech, které přišly ze Sao Paola.¨ Je vidět, že se nám Jackoušek pěkně "pomamil"

Těšíme se na začátek jeho výstavní kariéry, kterou začne v Chile.

Terrier Club Show, Haarlev, Dánsko

Březen20 2010
Krásný výsledek z dvoudenní klubové výstavy teriérů obdržel Filoménčin pejsek Janeiro Amazing Slade Czech "Nemo" /7 měsíců/ :

Sobota:
Velmi nadějný, Nejlepší štěně v rase - Best Puppy in Breed : Velká gratulace, Nemo!

Neděle:
I druhý den se Nemo předvedl perfektně: Best Puppy in Breed - Nejlepší štěně v rase!

Narozená štěňátka

Únor15 2010
V pondělí nám naše fenečka GB porodila 9 zlatých miminek, bohužel jedna fenečka (s nejmenší váhou) nás po pár hodinách opustila) Zůstalo nám 8 zdravých štěňátek - 4 + 4 :).
"Dží-Bí" je velmi starostlivá maminka, štěňátka beldivě chrání tělem a nedovolí nikomu ani nakouknout.

MVP Brno Duo CACIB

Únor06 2010
Brněnské sobotní výstavy se zúčastnil náš Eduard Van Slade Czech (třída otevřená) a také poprvé "na zkušenou" i náš modrý import - fenečka Blue Divine Albermarbull "Sofi" /7 měsíců/. Posuzoval pan Polehňa.

V neděli posuzoval rozdhočí z Velké Brtiánie, pan Brown. Opět jsme vystavovali ve stejné sestavě. Radost nám udělal odchov po našem Kenovi a Apolénce, pejsek Image Maker Slade Czech, který ve třídě mladých skončil mezi 5 Výbornými ( z počtu 10 psů), ostatní obdrželi známky velmi dobrá.

Výsledky sobota
- Eduard Van Slade Czech : VÝBORNÝ 4 (9 psů přihlášených)
- Blue Divine Albermarbul: NADĚJNÁ (tř. dorost)


Výsledky neděle
- Eduard Van Slade Czech : VÝBORNÝ 4 (tř. otevřená, 14 přihlášených)
- Blue Divine Albermarbul: NADĚJNÁ 3 (tř. dorost)

Lucianna Toy Slade Czech

Únor 02 2010
Tato krásná zlatá holčička, která se narodila naší Emilce a holandskému pejskovi Hummerovi, bude chována na naši ch. s. Slade Czech.

Vyrůstat bude u přátel v Pardubicích, kteří už od nás mají jednu holčičku - Face To Face SC (po Betince).

Narozené štěňátko

Leden 13 2010
13.1.2010 se naší Emilce a holandskému pejskovi I´ve Got The power "Hummerovi" narodilo jedno štěńátko. Porod proběhl velmi rychle a bez komplikací, obě holčičky jsou zdravé a při chuti k jídlu.

Emilku naopak hlídám, aby tu malou prdélku neulízala k smrti:) Miminko je celozlaté a bez bílých znaků.

Národní výstava Olomouc

Leden 08 2010
Letošního ročníku se zúčastnil pouze Eduard Van SC. Vystavoval se ve třídě otevřené, kde bylo nahlášeno 9 pejsků. Vzhledem k mohutnému sněžení a kalamitám na cestách jsme to původně chtěli vzdát a nejet, ale to bychom Edíka připravili o:

- VÝBORNÝ 1, CAC, NÁRODNÍ VÍTĚZ !

Ve třídě dorostu dostal taky pěkné ocenění Albermarbull Blue Seraph: Velmi nadějný 2! Rozhodčí: p. Václavík.

Pritsim Getto Romance, Apollanka Penn-Staff & Eduard Van Slade Czech

Leden 07 2010
V prosinci proběhlo krytí naší anglické importované fenečky Pritsim Getto Romance ("G.B.") naším Eudardem Van Slade Czech. Sono 10.1.2010 potvrdí březost, štěňátka by se měla pak narodit v půlce února. Budou geneticky čistá na L2HGA a HC.

04.01.2010 byla nakryta i Apollanka Penn-Staff (import Polsko) naším Eduardem Van Slade Czech. Štěňátka by se měla narodit v březnu 2010. Budou také geneticky čistá na L2HGA a HC.


(Ujistěte se, že na kalibračním obrázku rozeznáte všechny odstíny šedé, případně si přenastavte monitor.)

© Slade Czech 2004 [ Staffordshire Bull Terrier Kennel ]